Sponsor & Lustrum Activiteiten 2021-2022 

Op 8 November 2021 bestond ONZE club BH&BC Breda officieel 115 jaar. Om dit te vieren zijn er gedurende het hele jaar lustrumactiviteiten gepland.

Sponsoring is een belangrijke bijdrage aan het succesvolle 115 jarige bestaan van ONZE club. Mede hierdoor is ONZE club geholpen bij het realiseren van de korte termijn plannen, maar ook bij het beter neerzetten van ONZE club in Breda als een hockeyclub met ambitie.

Het lustrum  biedt een  uitstekende gelegenheid om samen stil te staan bij de behaalde successen die ONZE club dankzij trouwe sponsoring heeft bereikt. Om die reden heeft de sponsorcommissie de jaarlijkse activiteitenkalender voor sponsoren aangevuld met specifieke lustrum activiteiten waar onze trouwe sponsoren van harte welkom zijn.

In onderstaande kalender is in rood weergegeven welke algemene lustrumactiviteiten plaatsvinden. In blauw zijn de specifieke sponsoractiviteiten in het kader van het lustrum weergegeven. Sponsoren worden persoonlijk ge├»nformeerd over de sponsoractiviteiten. Heb je nu al vragen, neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected].