Hockey voor ONZE Jongste Jeugd

HockeyWerkt Kabouterhockey (Funkey*)

Voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar bieden wij als club, in samenwerking met HockeyWerkt, Kabouterhockey aan. De trainingen worden verzorgd door HockeyWerkt en vinden plaats op de woensdagmiddag  van 15:00-16:00/ 16:00-17:00 uur opBH&BC Breda. Het doel is om de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de hockeysport. Tevens is dit een mooie manier voor jonge kinderen om in teamverband te leren sporten en samen een hoop plezier te beleven onder leiding van een professionele trainer.


Het nieuwe seizoen start 6 september weer. De kosten bedragen € 140,00 voor een half seizoen (11 trainingen), van begin september t/m eind november (niet tijdens schoolvakanties en feestdagen).Voor meer informatie en inschrijven: https://www.hockeywerkt.nl/kabouterhockey/

Hockeyschool


Als je aan het begin van het hockeyseizoen 6 jaar bent en/of in groep 3 van de basisschool zit, kun je bij BH&BC Breda beginnen met hockey op de hockeyschool. De hockeyschool trainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur. Deze trainingen worden begeleid door ouders en de nadruk ligt op het plezier in het hockeyen en het spelenderwijs aanleren van de juiste techniek.

Bij de hockeyschool speel je nog geen competitiewedstrijden. Voor de hockeyschool hoeft daarom nog geen Breda-tenue aangeschaft te worden. Je hebt wel hockeyschoenen, een eigen hockeystick, scheenbeschermers en een gebitsbeschermer nodig. We hockeyen in sportkleding, bij aanvang van de training worden gekleurde hesjes uitgedeeld die aangeven in welke groep je die week bent ingedeeld.

Voor meer informatie over de hockeyschool kun je een mailtje sturen naar [email protected]

*Funkey is ontwikkeld door de KNHB omdat zij willen bijdragen aan een brede motorische ontwikkeling van jonge kinderen. Funkey omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en verschillende vormen van hockey. Dit allemaal op een speelse wijze.