Vacatures

BH&BC Breda is een vereniging die draait op de vrijwillige inzet van leden en ouders van leden. Meer helpende handen zijn altijd welkom!! Mocht je meer informatie willen over 1 van de onderstaande vacatures, neem dan gerust even contact op met de in de vacature genoemde contactpersonen, zij kunnen je alles vertellen!!

Hieronder een overzicht van de actuele vacatures:

 1. Bestuur

  Het bestuur is op zoek naar een
  secretaris om seizoen 2021-22 zelfstandig met het bestuur mee te draaien. De vacature staat nu al open omdat wij in het wisselen van bestuursleden altijd een periode inbouwen waarbij een mogelijk nieuw bestuurslid een aantal maanden meedraait. Voor deze rol zou het ideaal zijn als de juiste kandidaat vanaf het 2de helft van het seizoen aan kan sluiten en bij de bestuursvergaderingen aanwezig is samen met de huidige secretaris.
  Een betrokken en zeer dankbare taak, binnen een jong, relatief nieuw bestuur, waarbij je direct meewerkt aan het succes van ONZE mooie club.
  Voor informatie mail Esther Wassmann via [email protected]l

 2. Arbitrage commissie

  Deze belangrijke commissie houdt zich bezig met de organisatie van het opleiden van scheidsrechters, van jeugd tot senioren tot ouders. En zij houden de spelregels en wijzigingen daarvan in de gaten.
  Wij zoeken
  iemand die een paar uurtjes per maand kan missen om de administratie van de uitgedeelde gele en rode kaarten bij te houden.
  Ben je geïnteresseerd in deze vacatures stuur dan een mail naar;
  [email protected]

 3. Financiële commissie

  Onze penningmeester is op zoek naar een
  financieel administratieve medewerker voor het toekennen van de juiste abonnementen (contributies) aan al onze spelers, trainingsleden, bandyleden etc. Een ideale taak die niet tijd/dags gebonden is maar wat drukker is aan het begin van het seizoen en dan sporadisch zal moeten worden bijgehouden. Je werkt nauw samen met onze ledenadministratie. Interesse? Stuur dan een mail naar; [email protected]

 4. Wedstrijdsecretariaat - Junioren

  Ons wedstrijdsecretariaat is op zoek naar 2 nieuwe leden;
  1 x vacature wedstrijdsecretaris Junioren per direct (meedraaien voor de winterstop)
  1 x vacature wedstrijdsecretaris Junioren einde seizoen  meedraaien na de winterstop). 
  Een hele belangrijke taak binnen onze club en met 2 leden werkt het ideaal om elkaar af te wisselen. Onze huidige wedstrijdsecretarissen staan te popelen om iemand in te werken. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar; [email protected]