Teamsponsoring

 

Het is goed om te zien dat er leden en/of ouders zijn die graag hun kinderen en de teams waarin zij spelen, of waarin ze zelf spelen, willen ondersteunen door het ter beschikking stellen van een trainingspak, trainingsshirts, stick-tas, hoodies, etc. Het ziet er mooi uit en geeft een goede en professionele uitstraling. Daar kan de club alleen maar blij mee zijn.
Om wildgroei binnen de vereniging te voorkomen, zijn er enkele regels vastgesteld met betrekking tot teamsponsoring.

BH&BC Breda reglement teamsponsoring

 • Onder teamsponsoring wordt verstaan: het al dan niet tegen vergoeding ter beschikking stellen van met commerciĆ«le opdruk voorziene attributen.
  Onder attributen wordt verstaan: alle soorten kleding, schoenen, sporttassen, bidons, teamkratten, ballen, petten en overige (sport)attributen.
 • Alle vormen van teamsponsoring worden vooraf besproken en schriftelijk goedgekeurd door (een lid van ) de sponsorcommissie. Wanneer hiervan geen sprake is geweest, is het niet toegestaan de betreffende attributen te gebruiken/dragen. Hierbij weegt de sponsorcommissie ook de belangen van reeds aanwezige sponsoren mee.  
 • Ieder lid zal in het door het bestuur officieel goedgekeurde wedstrijdtenue (shirt, broek/rok, kousen) zijn of haar competitiewedstrijden (uit/thuis) spelen.
  Sponsoring van het
  wedstrijdtenue is voorbehouden aan de sponsors van BH&BC Breda (hoofdsponsor, partner, ambassadeur of vriend). 
 • Teamsponsoring van het wedstrijdtenue en overige attributen voor top-senioren (H1, H2, D1, D2) en de 1-lijn jeugd selectieteams (A1, B1, C1, D1), is alleen mogelijk door hoofdsponsor.
 • Teamsponsoring van breedte en 2-lijn door bedrijven die geen sponsor zijn van BH&BC Breda is slechts toegestaan als hiervoor een Teamcontract wordt afgesloten waarin per seizoen een sponsorbijdrage wordt gevraagd. 

11-tallen

€ 500,- 

8-tallen

€ 250,-

6-tallen

€ 125,- 

 NB: dit bedrag is  exclusief de aanschaf en bedrukking van het gesponsorde artikel

 • Bij de bedrukking van het wedstrijdtenue dienen de regels van de KNHB in acht te worden genomenhttps://www.knhb.nl/app/uploads/2019/03/5.-Sponsoring-Richtlijnen-reclame-uitingen-op-velden-en-kleding-1.pdf .
  Daarnaast dient de bedrukking zodanig aangebracht te worden dat het kleding logo, thans van Osaka, te allen tijde duidelijk zichtbaar blijft .
  En wordt tevens de huisstijl in acht genomen.
 • Bij de aankoop van teamkleding of andere attributen wordt gebruik gemaakt van preferred suppliers welke door de club worden aangewezen. Thans zijn de preferred suppliers van de Club: Jumbo Hockey en Osaka.
   
Voor gevallen waarin dit reglement niet voorziet zal de sponsorcommissie in afstemming met u en met inachtneming van de belangen van de bestaande sponsoren tot een oplossing komen.  U kunt hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie.


Meer informatie


Voor meer informatie omtrent (team)sponsoring kunt u terecht bij de leden van de sponsorcommissie en/of een mail sturen naar [email protected].


Breda, Mei 2021