Vacatures


Vacatures voor vrijwilligers

BH&BC Breda is een vereniging die draait op de vrijwillige inzet van leden en ouders van leden. Meer helpende handen zijn altijd welkom!! Mocht je meer informatie willen over één van de onderstaande vacatures, neem dan gerust contact op met de in de vacature genoemde contactpersonen, zij zullen meer informatie kunnen verstrekken.

Hieronder een overzicht van de actuele vacatures:


Horecamanager (betaald, ca. 20 uur/per week)

Met de groei van onze vereniging en door de professionaliseringsslag die we doormaken, willen we de aansturing en bemanning van de horeca deels betaald laten uitvoeren. Een leuke uitdagende functie van ongeveer 20-24 uur per week. Veel contact met leden, toeschouwers en vrijwilligers. En bovenal heel veel gezelligheid.

Wat zijn je taken

Je draagt zorg voor de horecaexploitatie met in achtneming van het beleid en de visie van BH&BC Breda en de geldende wettelijke kaders, zoals "verantwoord alcohol schenken”, "sociale hygiëne” en de regels en condities van de voedsel- en warenautoriteit.

Je bent (mede)verantwoordelijk voor de inkoop: het samenstellen van een lekker assortiment voor onze leden en bezoekers.

Je draait bardiensten. Op zaterdagmiddag en zondagmiddag is dat met een team van vrijwilligers. Op de doordeweekse avonden ben je verantwoordelijk voor de coördinatie/planning.

Je ben vraagbaak voor barvrijwilligers.

Je denkt na over mogelijke verbeteringen.

Wat we van je vragen

Wij zoeken een zelfstandig persoon met bij voorkeur horecaervaring, iemand die weet van aanpakken, gastvrij en flexibel is en initiatief toont. Iemand die achter de bar de scepter zwaait en meedenkt over verbeteringen om die vervolgens, in overleg met de clubcommissie, ook door te voeren. Je hebt affiniteit met het verenigingsleven en de hockeysport; jij zorgt voor de gezellige 3e helft!

Wat bieden we

We bieden je een contract vanaf de winterstop (medio december) tot de zomer (medio juli) met een prima salaris. Indien deze periode iedereen goed is bevallen zijn we op zoek naar een langdurige samenwerking. Je werkt in ieder geval op zaterdag van 12.00-19.00 uur, op zondag van 12.00-20.00 uur en afhankelijk van de afspraken nog 1 of 2 avonden door de week.

Solliciteren of vragen?

Stuur een mail naar Vincent van der Loo:[email protected] of bel 06-83644058.


Bestuur

Momenteel hebben wij een vacature voor de bestuursfunctie Tophockey Senioren. Deze functie heeft specifieke verantwoordelijkheid voor onze topteams Dames 1 en 2, Heren 1 en 2 en hun begeleiding en vraagt om een hechte samenwerking met de bestuursverantwoordelijke voor de topjeugd. Indien interesse in deze fantastische en uitdagende functie dan graag een mail naar [email protected].


Sportiviteit en Respect

De S&R commissie richt zich met name op de wijze waarop we met elkaar, de tegenstander en arbitrage omgaan, met als doel het bewustzijn van sportief en respectvol gedrag. Om dit gedrag en besef van jongs af aan te moedigen, richten we ons naast de kinderen ook op de ouders en coaches van de jongste jeugd. Dat gebeurt op kleine schaal zoals de uitreiking van de blauwe taart in het verleden, als op grotere schaal. Denk hierbij aan de week van de inclusiviteit waaraan de club ook aandacht heeft besteed. 

Daarnaast hebben we vanuit S&R een nauwe samenwerking met de andere 4 hockeyclubs in onze regio om met S&R gerelateerde activiteiten een gezamenlijke lijn uit te dragen. 

De commissie is op zoek naar vier nieuwe leden voor een doorstart na de door corona geplaagde seizoenen om een sportieve sfeer op en om de velden te stimuleren en te behouden. 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie meld je dan bij Koert van Damme verantwoordelijk bestuurslid via [email protected] of 06-54261022.